Bedrijfsprofiel

Wie gezond is kan aan duizend dingen denken. Wie ziek is, maar aan één. Juist voor hen maken zorgprofessionals het verschil. Daarom zetten wij hen centraal in alles wat we doen. Zodat zij hun tijd kunnen besteden aan wat voor hen het meest belangrijk is: de zorg van de patiënten.

Bij Mediq Medeco doen we iedere dag onze uiterste best om zorgprofessionals te ondersteunen bij het bieden van goede en betaalbare zorg. Door het leveren van de juiste producten en diensten én door te fungeren als kennispartner.

Van alle markten thuis
Mediq Medeco is de partner voor ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen, geboortezorg, apotheken, thuiszorg, (farmaceutische) groothandels, bandagisten, orthopedisch instrumentmakerijen, fysiotherapeuten en medisch speciaalzaken. U kunt vertrouwen op een passend aanbod van producten en diensten. Altijd afgestemd op de uitdaging van uw dagelijkse praktijk. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet. 

Totaaloplossingen bieden
Zo helpen we u om de beste keuze te maken. Mediq Medeco is actief in diverse segmenten van de zorg, met verschillende servicemodellen, maar altijd vanuit de combinatie kennis, efficiëntie en assortiment. Omdat we u op die gebieden het beste kunnen helpen. We vullen onze diensten in vanuit (medische) expertise met als doel: gemak voor u als zorgprofessional. Bovendien ondersteunen we u graag bij de uitvoering. Dit doen we door informatie en inzicht te geven en door producten en diensten te bieden die belangrijk zijn voor u. 

Committed to your care