Mediq Medeco wint Intrakoop Beste Leverancier Award voor de zorg 2018

29 november 2018

Mediq Medeco heeft de Beste Leverancier Award 2018 voor de zorg gewonnen. De prijs is ingesteld door Intrakoop, de inkoopcoöperatie van zorgorganisaties in Nederland met 600 aangesloten leden. De award die dit jaar voor de vierde keer is uitgereikt, is gebaseerd op ruim 3.500 beoordelingen van zorgorganisaties over leveranciersprestaties.
 
Mediq Medeco won de award met de hoogste algehele waardering. Deze award staat voor de belangrijkheid van goede samenwerking tussen zorgorganisaties en leveranciers is voor de kwaliteit van zorg. Mediq Medeco werd voornamelijk goed beoordeeld op behulpzaamheid en de breedte van het assortiment.

Frank Kaptein, directeur/bestuurder van Intrakoop: “Leveranciers spelen een essentiële rol in de zorg. Zij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit. De winnaar en de genomineerden zijn hiervoor illustratief. Deze award is daarom ook een blijk van waardering van onze leden.” Kaptein reikte de award tijdens het jaarcongres van Intrakoop op 29 november uit aan Peter de Regt, commercieel manager bij Mediq Medeco.