Medische training voor inkopers in de zorg

9 en 10 november 2015

Inkopers spelen een onmisbare rol in de kwaliteit van zorg. Alleen wanneer de juiste medische disposables op voorraad zijn, kan de zorgverlener zijn taak uitoefenen. Het is belangrijk om te weten wat u inkoopt. Daarom verzorgt Medeco College al 15 jaar en onafhankelijke trainingen aan inkopers in de zorg.

Tijdens een tweedaagse training leert u over de werking van het menselijk lichaam, zoals hart en bloedvaten, de huid, urinewegen, luchtwegen en het maag-darmkanaal, medische ingrepen en de bijbehorende medische disposables. De training wordt gegeven in een interactieve setting met
inkopers uit verschillende ziekenhuizen en andere zorginstanties.

Na het volgen van de medische training krijgt u een certificaat van deelname en kunt u de link leggen tussen medische handelingen en de benodigde producten. U krijgt meer inzicht in het assortiment medische disposables en kunt hierdoor effectiever inkopen.

Al meer dan 500 inkopers gingen u voor!

Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over de medische training voor inkopers of neem contact op met onze educatiemanager Patricia Kuil. Telefoonnummer +31 (0)186 63 45 70 of via e-mailadres educatie@mediqmedeco.nl.