Wondprotocol op maat:
voor kwalitatieve wondverzorging

Met een wondprotocol binnen uw regio zorg u voor kwaliteit en een eenduidige werkwijze in wondverzorging, en kunt u kosten besparen.

Onderling discussiëren en productkeuzes maken doet u eenvoudig online op www.wondprotocol.nl. Dit bespaart u en alle betrokkenen veel tijd. Uiteraard kunt u ook in samenwerking met de productspecialist van Mediq Medeco uw wondprotocol opstellen. Dit maken we graag op maat voor u. In het protocol worden de verschillen en de gebruiksinstructie van de wondmaterialen uitgelegd. Ook worden behandelingsrichtlijnen in het wondprotocol opgenomen. Via een duidelijke beslisboom komen u en de voorschrijvers tot de juiste keuze van het wondverband generiek of merkgestuurd. Hierdoor biedt u kwalitatieve wondzorg met de juiste materialen, bespaart u geld en kostbare tijd.

Wist u dat we samen met ruim 200 klanten een wondprotocol hebben opgesteld? Hierdoor werken in veel regio's in Nederland instellingen, thuiszorg, apotheken en soms ziekenhuizen nauw samen voor een eenduidig wondbeleid.