Slim inkopen. Samen besparen. Efficiënte zorg.

De medische wereld is tot grote dingen in staat. Dankzij continu onderzoek en de digitale revolutie hebben we op steeds meer ziektebeelden een effectief antwoord. Die positieve ontwikkeling gaat hand in hand met stijgende kosten op elk medisch terrein. Ook op het gebied van medische en facilitaire disposables. 

Daarom biedt Mediq Medeco het PROcure™ totaalconcept. Een methodiek die ziekenhuizen helpt om de inkoop en logistiek rondom zorg optimaal in te richten. Zo kan er bespaard worden én blijft er meer tijd over die ingezet kan worden voor goede zorg. 

Mediq Medeco PROcure™ heeft zich in de praktijk bewezen en bij 8 Nederlandse ziekenhuizen minimaal 10% besparing gerealiseerd.


Besparen door overzicht te bieden
Mediq Medeco PROcure™ biedt een helder overzicht van uw producten en processen. Als u kiest
voor Mediq Medeco PROcure™ dan kiest u voor één leverancier voor al uw medische en facilitaire verbruiksartikelen. Eén leverancier, met één contract en één geharmoniseerd assortiment dat volledig wordt afgestemd op uw protocollen en zorgprocessen. Dat biedt niet alleen een minimale besparing van 10% op uw inkoopkosten, maar ook de nodige voordelen binnen de gehele keten.

Zo maken we ons sterk om verspilling in de zorg tegen te gaan.