Medeco Technische Service voor eerstelijnszorg professionals

Goed werkende apparatuur

Als zorgprofessional wilt u te allen tijde verzekerd zijn van goed werkende medische apparatuur. Dit is wenselijk voor de continuïteit van uw praktijk, maar in enkele gevallen natuurlijk ook een van de accreditatie-eisen. 


NHGMedeco Technische Service staat voor vertrouwde service en betrouwbare dienstverlening en is tevens conform de NHG-richtlijnen.


Technische Service

Meer informatie vindt u op PlusPunt, onze webshop voor huisartsen en verloskundigen.

Lees verder

Preventie, continuïteit en rapportage


Preventie, continuïteit en rapportage zijn de drie speerpunten van onze technische dienst. Met controle, onderhoud en waar nodig reparatie van uw apparatuur en instrumenten waarborgt onze Technische Service-afdeling het goed functioneren ervan. Daarmee verlengt u de levensduur van uw middelen aanzienlijk en voorkomt u onjuiste diagnoses, bijvoorbeeld door apparatuur waarbij afwijking niet tijdig is geconstateerd. Dankzij jaarlijkse rapportages bent u op de hoogte van de staat van uw faciliteiten en kunt u de inspectie van actuele informatie voorzien.

Ondersteuning


U kunt rekenen op uitstekend technische ondersteuning en optimale service door gekwalificeerd technisch personeel. Met telefonische ondersteuning, reparatie ter plaatse en zo nodig gratis leenapparatuur (indien u over een onderhoudsabonnement beschikt) biedt onze technische dienst u binnen één werkdag een passende oplossing. Onze technici staan graag en snel voor u klaar.