U profiteert van een breed assortiment

Mediq Medeco biedt een compleet assortiment aan medische hulpmiddelen en bijbehorende dienstverlening. Daarnaast leveren we ook een groot assortiment aan facilitaire producten. We zetten onze specialismen graag voor u op een rij.

Chirurgie / CSA

Een pakket gericht op de CSA en OK. Van sterilisatie inpakvellen, OK afdekmaterialen, functionele sets & trays tot persoonlijke bescherming van patiënt en zorgprofessional. 

Continentiezorg

Of u nu een inlegger, fixatiebroek, katheter, urinezak of blaasspoelvloeistof nodig hebt, in ons uitgebreide assortiment vindt u altijd het juiste product.

Critical Care

Een uitgebreid assortiment kritische zorgproducten met meetsystemen voor urine en abdominale druk, een spuiten- en naaldenpakket, laryngoscoopbladen en alle producten op het gebied van zuurstoftherapie en medicamentverneveling.

Diabetes

Hulpmiddelen voor insulinetoediening en bloedglucosemonitoring. Insulinepennaalden, lancetten, prikpennen, bloedglucosemeters en teststrips.

Facilitair

Compleet assortiment facilitaire producten op het gebied van schoonmaak, afvalmanagement, sanitair en catering.

Hygiëne & infectiepreventie

Een compleet assortiment op het gebied van reiniging en desinfectie, ook voor materialen en het interieur. Ondersteuning bij de juiste keuze van producten en werkwijze voor dagelijks gebruik en bij uitbraken.

Medische apparatuur

Een compleet assortiment diagnostische apparatuur: van ECG-apparatuur tot otoscopen en van spirometers tot autoclaven of weegschalen.

Medische voeding

Een compleet pakket medische voeding en voedingtoedieningssystemen en accessoires van alle grote spelers in markt.

Orthopedie en Fysiotherapie

Een uitgebreid assortiment voor blessurebehandeling. Van gipsproducten en bijbehorende accessoires tot aan medische braces, sportbraces en tapes.

Praktijkinrichting

Een nieuwe inrichting of verbouwing van uw praktijk? Onderzoeksbanken, onderzoekslampen, taboerets of dispensers? U vindt bij ons een aanbod van gerenommeerde merken inclusief advies.

Service en onderhoud

Zorgeloos gebruik van uw apparatuur. We bieden u controle, specialistisch onderhoud en reparatie om de kwaliteit van uw apparatuur op het gewenste niveau te houden. Ook bieden we u mogelijkheden om software en koppelingen up-to-date te houden.

Stomazorg

Voor iedereen met een 1-delig of 2-delig opvangsysteem: een pakket met platte en convex huidplakken, opvangzakken, fixatiestrips, opvulmateriaal en een stomakraag. Lees verder over het pakket stomazorg.

Verpleegkunde

Een compleet pakket gericht op de bescherming en verzorging van u en uw patiënten.

Wondverzorging en compressie

Van pleisters en fixatiematerialen tot compressiezwachtels en steunkousen.