Bedrijfsprofiel

Wie gezond is kan aan duizend dingen denken. Wie ziek is, maar aan één. Juist voor hen maken zorgprofessionals het verschil. Daarom zetten wij hen centraal in alles wat we doen. Zodat zij hun tijd kunnen besteden aan wat voor hen het meest belangrijk is: de zorg van de patiënten.

Bij Mediq Medeco doen we iedere dag onze uiterste best om zorgprofessionals te ondersteunen bij het bieden van goede en betaalbare zorg. Door het leveren van de juiste producten en diensten én door te fungeren als kennispartner.

Van alle markten thuis
Mediq Medeco is de partner voor ziekenhuizen, zorginstellingen, huisartsen, geboortezorg, apotheken, thuiszorg, (farmaceutische) groothandels, bandagisten, orthopedisch instrumentmakerijen, fysiotherapeuten en medisch speciaalzaken. U kunt vertrouwen op een passend aanbod van producten en diensten. Altijd afgestemd op de uitdaging van uw dagelijkse praktijk. Zo houdt u tijd over voor de zorg die er echt toe doet. 

Totaaloplossingen bieden
We begrijpen voor welke uitdagingen u als zorgprofessional staat. We reiken oplossingen aan op het gebied van kennis, efficiëntie en assortiment. Bovendien ondersteunen we u graag bij de uitvoering. Dit doen we door informatie en inzicht te geven en door producten en diensten te bieden die belangrijk zijn voor u. Zo helpen we u om de beste keuze te maken. 

Inleven. Oplossen. Doen!
We worden gedreven door wat er in de praktijk gebeurt. Onze mensen hebben een achtergrond in de zorg en weten wat er speelt. We gaan regelmatig met u in gesprek om te horen wat u echt bezighoudt. Zodat we samen met u passende oplossingen kunnen ontwikkelen in de vorm van (nieuwe) producten en diensten. Bij het bepalen van ons assortiment en het ontwikkelen van diensten is daarom ook ons credo: Inleven. Oplossen. Doen!

Committed to your care