• SAlts. Op het lijf geschreven

    Salts stelt in de ontwikkeling van haar producten een gezond huidklimaat centraal. Daardoor is Salts het enige stomamerk dat voor haar producten 'dermatologisch geaccrediteerd' op huidvriendelijkheid mag voeren.

  • Salts. Op het lijf geschreven

    Gangbare huidplakken kunnen kreukelen op een oneffen buik met als resultaat lekkage. De unieke, Flexifit huidplak biedt flexibiliteit in alle richtingen, beweegt mee met het lichaam en sluit zeer nauw aan. Voor meer comfort en een betere pasvorm.

  • Salts. Op het lijf geschreven

    De samenstelling van het hydrocolloïd zorgt ervoor dat de huidplak goed past op het lichaam. Bij het 2-delige kleefsysteem kunt u het opvangzakje zeer gemakkelijk bevestigen dankzij de indicator op de huidplak. 

Salts. Op het lijf geschreven

Mediq Medeco vertegenwoordigt met trots Salts Healthcare. Salts Healthcare is een familiebedrijf uit Verenigd Koninkrijk en ontwikkelt stomamaterialen. Huidvriendelijkheid staat bij Salts centraal. De producten zijn letterlijk op het lijf geschreven.

Vriendelijk voor de huid

Salts onderscheidt zich onder andere door haar keuze voor producten die vriendelijk zijn voor de huid. Ze doet veel onderzoek naar huidvriendelijkheid en werkt veel samen met patiënten en stomaverpleegkundigen om de beste producten te ontwikkelen. Niet voor niets heeft Salts als enige stomafabrikant de keurmerken van de Skin Health Alliance en British Skin Foundation in haar bezit. Deze keurmerken laten zien waar Salts voor staat: vriendelijkheid voor de huid staat centraal. De hydrocolloïde producten worden specifiek samengesteld om ervoor te zorgen dat de producten goed blijven zitten, het lichaam volgen en om erosie tegen te gaan.

Flexifit

Ook uniek aan de opvangzakjes van Salts is de Flexifit huidplak. De Flexifit huidplak is een zachte, flexibele huidplak met vijf inkepingen. Door de vijf inkepingen blijft de huidplak zeer goed aan de huid hechten vormt het ook naar het lichaam. De huidplak beweegt mee met het lichaam. Dit vermindert lekkage en huidirritatie.

Zacht voor de huid

Naast Flexifit©, bevat de huidplak ook aloë vera-extracten. Deze plant staat al duizenden jaren bekend om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. De toevoeging van aloë vera-extracten helpt de huid een handje met de hydratatie.
Wilt u als zorgprofessional meer weten over de producten van Salts? Neem dan contact op met de afdeling Customer Service via +31 (0)186 - 63 44 20. Of neem contact op met een van onze productspecialisten:
Rayon Noord Rayon Zuid
Helma Adriaansen Marijke van Riemsdijk
T 06 - 514 970 47 T 06 - 227 783 33
helma.adriaansen@mediq.com marijke.vanriemsdijk@mediq.com


Bent u stomadrager en wilt u ook meer weten over de producten van Salts? Neem dan contact op met de informatielijn via +31 (0)800 - 022 82 82 of stuur een e-mail naar informatielijn@mediqmedeco.nl


Wij helpen u graag.